‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

18.10.2021 18:00-19:00

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Workshop

Lokaatio: Zoom

Vaikeustaso: Beginner

Oma läppäri mukaan: Ei

Kieli: Suomi

 

Tervetuloa niin aiemmin käyneille kuin uusillekin mimmeille! Puhujaklubissa luodaan ja vahvistetaan puhujataitoja yhdessä valituilla aktiviteeteillä.

Tällä kertaa ohjelmassa:

  • 3 esityskaraokea – kolmelle vapaaehtoiselle tilaisuus kokeilla improvisoitua esitystä yllätyskalvoilla mukavassa ja turvallisessa seurassa.
  • Erilaisia puhujia – katsotaan ennakkoon pari valittua Mimmit Koodaa This Is Not a Webinar -esitystä ja analysoidaan niiden sisältö ja rakenne hyvien itselle sopivien vinkkien löytämiseksi. Tueksi katsomiseen tällä kertaa puheenvuorobingo, jolla voi tunnistaa esitystekniikkaa.
  • Tulevasta sopiminen: sovitaan mitä tehdään seuraavan kuukauden setissä.

Puhujaklubi kokoontuu kerran kuukaudessa maanantaisin klo 18. Kieli on pääasiassa suomi, mutta harjoitellaksemme englantia pidämme silloin tällöin session myös tällä kielellä. Sessioita ei nauhoiteta, joten harjoittelut ja jaetut asia pidetään kulloinkin osallistuvalle porukalle suunnattuna. Tarkoituksenamme on yhdessä luoda uusia puhujia ja vahvempia puhujataitoja Mimmit koodaa -yhteisössä.

Tervetuloa mukaan matalalla kynnyksellä!

 

Maksuttomissa Mimmit koodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti toimialamme aiheisiin. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin osallistujille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Keväällä 2024 mukana

Accenture logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.FITech logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nordcloud logo.Rovio logo.Siili logo.Terveystalo logo.Zalando logo.