‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

18.11.2021 17:00-19:00

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Hybridi

Lokaatio: Joensuun Tiedepuisto / Etäyhteys

Osoite: Länsikatu 15

Vaikeustaso: Beginner

Oma läppäri mukaan: Kyllä

Kieli: Suomi

 

Alanvaihtajaksi ohjelmistoalalle? Pohjois-Karjalan tarjoamat mahdollisuudet

Tervetuloa Mimmit koodaa Pohjois-Karjala hankkeen ensimmäiseen hybridi-tapahtumaan! Tapahtuma antaa lavan ohjelmistokehityksen parissa työskenteleville henkilöille. Tilaisuudessa kuulet ohjelmistoalan tarjoamista työmahdollisuuksista alueella ja uratarinoita paikallisilta tekkinaisilta.

Tarjoamme myös mahdollisuuuden kysymysten esittämiseen ja vapaamuotoiseen verkostoitumiseen!

 

Mitä hybridi tarkoittaa?

Voit osallistua tapahtumaan joko tulemalla paikan päälle Joensuun Tiedepuistolle tai etänä laitteesi kautta Howspace-ympäristössä. Etänä pääset mukaan keskusteluun ja voit tutustua päivän ohjelmaan yhdessä muiden kanssa. Saat tarkemmat ohjeet, kun olet ilmoittautunut tapahtumaan.

Pidäthän mielessä, että tulemalla tapahtumaan ainoastaan täysin terveenä ja ottamalla rokotuksen osoitat huomaavaisuutta ja suojelet muita. Mikäli ilmoittaudut tapahtumaan paikan päälle, huomioithan, että tilaamme tarjoilut ilmoittautumisten mukaan. Olethan siis ystävällinen ja esteen sattuessa peruutat ilmoittautumisesi!

 

Päivän ohjelma

16:30 Ovet avautuvat, pientä välipalaa tarjolla

17:00 Tervetuloa!

Alanvaihtajat Kaisa Heinonen (Kooders) ja Anni Mönttinen (Nolwenture) kertovat omia kokemuksiaan aikuisina alanvaihtajina keskustellen yhdessä Antti Vikmanin (Nolwenture) kanssa.

Lavan saavat myös Satu-Minna Piiroinen (Business Joensuu) ja Nina Hynninen (Abloy). He kertovat alueen osaajapulasta, osaamistarpeista ja alueen tarjoamista työmahdollisuuksista.

Kaikenlaiset kysymykset ovat tervetulleita! Voit lähettää niitä myös etukäteen osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

18:30 Kevyt iltapala ja vapaamuotoista verkostoitumista

19:00 Tapahtuma päättyy

 

Paikan päällä saat mukaasi Kaikki koodaa -kirjan!

Mimmit koodaa Pohjois-Karjala hanke antaa paikan päälle tuleville Kaikki koodaa -kirjan, jonka on kirjoittanut kaksi uusia tekkitaitoja opetellutta naista, Vlada Laukkonen ja Maria von Kügelgen. Voit tutustua kirjaan ja sen tarinaan tästä.

“Kaikki koodaa -kirja avaa it-alan termejä yleistajuisesti. Kirjasta hyötyvät sekä aloittelevat koodarit että ne, jotka haluavat ymmärtää paremmin it-alaa.” Suvi Lindström, ite wiki.

Jos osallistut tapahtumaan etänä, voit käydä kirjan myöhemmin toimistoltamme Tiedepuistolta. Voit myös tarvittaessa ottaa yhteyttä info@mimmitkoodaa.fi ja voimme jutella muista vaihtoehdoista.

 

KAIKKI MIMMIT KOODAA TAPAHTUMAT OVAT MAKSUTTOMIA.

Mimmit koodaa -ohjelman toiminta ja tapahtumat murtavat aktiivisesti myyttiä, että koodaaminen olisi vain miehille ja matemaattisesti lahjakkaille. Ohjelman pitkäaikaisena tavoitteena on antaa tuleville sukupolville tasa-arvoinen mahdollisuus opiskella ja menestyä IT-alalla sukupuolesta riippumatta.

#MimmitKoodaa Pohjois-Karjala

Paikallinen #MimmitKoodaa -hanke tarjoaa aikuisille naisille maksutonta, matalan kynnyksen valmennusta ohjelmistokehityksestä Pohjois-Karjalassa. Tutustu hankkeeseen: www.mimmitkoodaa.fi/pohjois-karjala

#MimmitKoodaa Pohjois-Karjala hanke toteuttaa Pohjois-Karjalan maakuntaohjelmaa (POKAT 2021, painopisteenä koulutus ja osaaminen) tukemalla naisten kouluttautumista ja lisäämällä osaamista tulevaisuuden työtehtävissä. Hankkeen toteututusaika on 01.03.2021 – 30.04.2023 ja sitä on mukana rahoittamassa Euroopan sosiaalirahasto ja Etelä-Savon ELY-keskus – Vipuvoimaa EU:lta!

Hanke-logot.

Satu-Minna Piiroinen.

Satu-Minna Piiroinen

Yritysasiantuntija

Avaa lisätietoa henkilöstä
Nina Hynninen.

Nina Hynninen

HR Business Partner

Avaa lisätietoa henkilöstä
Kaisa Heinonen.

Kaisa Heinonen

Koodari

Avaa lisätietoa henkilöstä
Anni Mönttinen.

Anni Mönttinen

Junior Software Engineer

Avaa lisätietoa henkilöstä
Milja Köpsi.

Milja Köpsi

Hankepäällikkö

Avaa lisätietoa henkilöstä
Sanna Hyvönen.

Sanna Hyvönen

Projektikoordinaattori

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Keväällä 2024 mukana

Accenture logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.FITech logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nordcloud logo.Rovio logo.Siili logo.Terveystalo logo.Zalando logo.