‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

26.10.2022 16.00-19.00

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Workshop

Osallistujamäärä: 15

Lokaatio: Haallaksen toimisto

Osoite: Kauppakatu 17 B, 2. kerros., Joensuu

Vaikeustaso: Beginner

Oma läppäri mukaan: Kyllä

Kieli: Suomi

Haallas logo.

Miksi UX-suunnittelu on tärkeää?

UX-suunnittelu eli käyttäjäkokemussuunnittelu on nykyisin yhä useamman kehitysorganisaation kovassa ytimessä. Huippuluokan käyttäjäkokemus on menestyksen edellytys ja ehdoton kilpailuvaltti digitaalisissa palveluissa. Käytännön menetelmien lisäksi UX-suunnitteluosaaminen kehittää myös strategista ajattelua, minkä takia se on hyödyllistä kenelle tahansa roolista riippumatta.

Tutustumme tapahtumassa alan historiaan, käytettävyyden perusteisiin, erilaisiin suunnittelu- ja palvelumuotoilumenetelmiin sekä saavutettavuuteen verkkopalveluissa. Lisäksi teemme käytännön harjoituksia, joissa opit soveltamaan käyttäjälähtöisen suunnittelun periaatteita.

Et tarvitse aikaisempaa osaamista tai kokemusta UX-suunnittelusta.

Tapahtuman jälkeen tiedät, minkä vuoksi aina kannattaa kysyä “miksi” ennen kuin siirrytään kohtaan “miten”.

 


 

Huom! Tässä workshopissa on rajoitettu osallistujamäärä. Mikäli et pääsekään tapahtumaan, muista perua osallistumisesi.

Maksuttomissa Mimmit koodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti toimialamme aiheisiin. Lähetämme osallistumisohjeet osallistujille lähempänä tapahtumaa. Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

#MimmitKoodaa Pohjois-Karjala

Paikallisen #MimmitKoodaa Pohjois-Karjala -hankkeen avulla pääset rennolla otteella tutustumaan IT-alaan ja sen mahdollisuuksiin. Hanke toteuttaa Pohjois-Karjalan maakuntaohjelmaa (POKAT 2021, painopisteenä koulutus ja osaaminen). Hankkeen toteututusaika on 01.03.2021 – 30.04.2023 ja sitä on mukana rahoittamassa Euroopan sosiaalirahasto ja Etelä-Savon ELY-keskus – Vipuvoimaa EU:lta!

 

 

Matti Linna.

Matti Linna

Head of Design | Haallas

Avaa lisätietoa henkilöstä
Kata Tolvanen.

Kata Tolvanen

Lead UX Designer | Haallas

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Keväällä 2024 mukana

Accenture logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.FITech logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nordcloud logo.Rovio logo.Siili logo.Terveystalo logo.Zalando logo.