‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

5.10.2022 13-16

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Workshop

Osallistujamäärä: 12

Vaikeustaso: Intermediate

Kieli: Suomi

Outsystems & Solita logo.

Oletko kiinnostunut oppimaan lisää low-codesta? Gartnerin mukaan vuoteen 2025 mennessä 70% enterprise sovelluksista kehitetään low-code alustoilla.

Workshopissa pääset oppimaan, kuinka low-code toimii. Pääset myös kehittämään ensimmäisen low-code -sovelluksesi OutSystem-alustaa käyttäen!

Workshop

Workshopin aikana käydään läpi demoja, minkä lisäksi pääset harjoittelemaan OutSystemsin käyttöä itse. Asiantuntijamme ovat mukana auttamassa sinua ja vastaamassa kysymyksiisi.

Workshopin jälkeen sinulla on hyvä käsitys OutSystems-alustasta. Tiedät, miten OutSystems auttaa sinua kehittämään osaamistasi sekä millaisia uramahdollisuuksia low-coden parissa on tarjolla. Ymmärrät myös, miten OutSystems voi auttaa tiimiä/organisaatiota suunnittelemaan, kehittämään, muuttamaan ja ottamaan käyttöön vaativiakin sovelluksia.

Mitä opit workshopissa?

  • Pääset tutustumaan perusteisiin: miten OutSystemsiä käytetään, millaisia ratkaisuja sillä voidaan luoda ja miten sillä hallitaan sovellusten elinkaarta kehityksestä suorituskyvyn seurantaan.
  • Pääset rakentamaan oman sovelluksesi. Workshopissa pääset vaihe vaiheelta ohjattuun harjoitukseen, jossa pääset rakentamaan Instagram-tyyppisen sovelluksen, testaamaan sitä ja myös käyttämään sovellustasi.
  • Voit hankkia sertifikaatin ilmaiseksi.

Kesto: 3 tuntia
Paikka: Online, Zoom.
Kieli: Suomi ja englanti. Työpaja pidetään suomeksi ja materiaalit ovat englanniksi.

Keskitason osaamisvaatimus: Workshop edellyttää jonkin verran aiempia taitoja. Ehkä olet käynyt Ohjelmointi 101 -kurssin tai olet itseoppinut. Tässä muutamia taitoja, jotka tukevat oppimistasi workshopissa:

  • SQL: Relaatiotietokannat ovat avainasemassa. Mitä enemmän osaamista omaat tältä alueelta (peruskyselyt, yhdistämiset ja niin edelleen), sitä hyödyllisempi workshop on sinulle.
  • Jonkinlaista kokemusta tai tietämystä web- tai mobiilipalveluista.

Hanki OutSystems-sertifikaatti ILMAISEKSI!

Kaikki osallistujat, jotka työpajan jälkeen suorittavat 14 Days of OutSystems Challenge -haasteen (itsenäisesti suoritettava verkkokoulutus mentorin avustuksella), saavat ilmaisen kupongin OutSystems-sertifiointia varten. Sertifiointi auttaa työllistymisessä OutSystemsin parissa.

Lue lisää OutSystemsistä ja Solitasta.

 

Tämä tapahtuma on suunnattu #MimmitKoodaa-hankkeen kohderyhmälle, eli Pohjois-Karjalassa asuville naisille. Mukaan saa tulla myös muualta, jos workshopiin jää vapaita paikkoja.

Huom! Tässä workshopissa on rajoitettu osallistujamäärä. Mikäli et pääsekään tapahtumaan, muista perua osallistumisesi. No-show tarkoittaa, ettet voi osallistua tuleviin #MimmitKoodaa workshoppeihin seuraavan puolen vuoden aikana.

Maksuttomissa Mimmit koodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti toimialamme aiheisiin. Lähetämme osallistumisohjeet osallistujille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

#MimmitKoodaa Pohjois-Karjala

Paikallisen #MimmitKoodaa Pohjois-Karjala -hankkeen avulla pääset rennolla otteella tutustumaan IT-alaan ja sen mahdollisuuksiin. Hanke toteuttaa Pohjois-Karjalan maakuntaohjelmaa (POKAT 2021, painopisteenä koulutus ja osaaminen). Hankkeen toteututusaika on 01.03.2021 – 30.04.2023 ja sitä on mukana rahoittamassa Euroopan sosiaalirahasto ja Etelä-Savon ELY-keskus – Vipuvoimaa EU:lta!

Hanke-logot.

Henry Amberg.

Henry Amberg

Senior Solutions Architect / OutSystems

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tiedon tapahtumista ja muista julkaisuista. Mimmit koodaa -ohjelman sisältöjä tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja kaikki tarjotaan mimmeille maksuttomasti.

Keväällä 2024 mukana

Accenture logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.FITech logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nordcloud logo.Rovio logo.Siili logo.Terveystalo logo.Zalando logo.