‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

7.10.2022 12-13

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Webinaari

Lokaatio: Zoom

Vaikeustaso: Beginner

Kieli: Suomi

Houston inc logo.

Tutustu designin maailmaan – Mitä on käyttäjälähtöinen tuotekehitys?

Digitaaliset palvelut ja tuotteet suunnitellaan usein teknologia edellä, vaikka lopputuotteet tulevatkin usein ihmisten käytettäväksi. Onkin tärkeää, että ohjelmistokehityksessä on huomioitu käyttökokemus ja ne tulisikin suunnitella aina käyttäjälähtöisesti.

Käyttäjälähtöinen tuotekehitys auttaa luomaan uusia tai parantamaan olemassa olevia liiketoimintamalleja tai palveluita, jotta ne olisivat miellyttävämpiä asiakkaille ja tehokkaampia organisaatioille.

Tervetuloa webinaariimme kuulemaan mitä on käyttäjälähtöinen tuotekehitys ja miten siitä käytännössä huolehditaan.

Tässä webinaarissa opit:

  • Mitä on asiakas- ja käyttäjälähtöinen tuotekehitys.
  • Mitä eroa on palvelumuotoilulla, UX-designilla ja UI-designilla.
  • Miten designerit tekevät työtään käytännössä.

Tarvitseeko osata jotain ennalta? Ei tarvitse, lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

#MimmitKoodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa. Kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

#MimmitKoodaa Pohjois-Karjala

Paikallisen #MimmitKoodaa Pohjois-Karjala -hankkeen avulla pääset rennolla otteella tutustumaan IT-alaan ja sen mahdollisuuksiin. Hanke toteuttaa Pohjois-Karjalan maakuntaohjelmaa (POKAT 2021, painopisteenä koulutus ja osaaminen). Hankkeen toteututusaika on 01.03.2021 – 30.04.2023 ja sitä on mukana rahoittamassa Euroopan sosiaalirahasto ja Etelä-Savon ELY-keskus – Vipuvoimaa EU:lta!

Hanke-logot.

Elina Korpela.

Elina Korpela

Head of Design | Houston Inc.

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Keväällä 2024 mukana

Accenture logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.FITech logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nordcloud logo.Rovio logo.Siili logo.Terveystalo logo.Zalando logo.