‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

6.5.2022 12-13

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Webinaari

Vaikeustaso: Beginner

Oma läppäri mukaan: Kyllä

Kieli: Suomi

Mimmit koodaa, Fuugin säätiö ja COSS ry järjestävät yhdessä maksuttoman webinaarisarjan, jossa esitellään avointa lähdekoodia ja avoimuutta yleisemmin digitalisaation voimavarana, kilpailutekijänä ja hyvinvoinnin lähteenä. Tilaisuudet ovat tarkoitettu kaikille avoimesta lähdekoodista kiinnostuneille, joilla on halua oppia ymmärtämään avoimen lähdekoodin periaatteita ja keskittää osaamistaan tähän suuntaan. Opit myös miten avoin lähdekoodi voi auttaa sinua työllistymään!

Avoin lähdekoodi on nostanut asemaansa ja tämän vuoksi myös työnhaussa on hyvä tuoda osaamistaan esille tällä alueella – mutta miten? Tilaisuudessa kuullaan yritysten näkemystä aiheesta, kun puhujiksi saapuvat Mikko Lampi Metatavulta sekä Mikki Aalto-Ylevä Haltulta. Mikko kertoo esityksessään, mitä osaamista yritykset arvostavat ja Mikki puolestaan kertoo, miten tuoda osaamista esiin työtä hakiessa ja miten avoimen lähdekoodin projekti voi edistää työllistymistä?

Tutustu ohjelmakokonaisuuteen täällä >>

 

#MimmitKoodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa. Kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Mikko Lampi

Liiketoiminta- ja kehitysjohtaja | Metatavu

Avaa lisätietoa henkilöstä

Mikki Aalto-Ylevä

Toimitusjohtaja | Haltu

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisenä tiedon tapahtumista ja muista julkaisuista. Mimmit koodaa -ohjelman sisältöjä tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja kaikki tarjotaan mimmeille maksuttomasti.

Keväällä 2024 mukana

Accenture logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.FITech logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nordcloud logo.Rovio logo.Siili logo.Terveystalo logo.Zalando logo.