‹ Takaisin listaan

Ilmoittaudu mukaan!

15.9.2023 12:00-13:00

Tästä mukaan

Tapahtuman tyyppi: Webinaari

Lokaatio: Zoom

Vaikeustaso: Beginner

Kieli: Suomi

Laurea ammattikorkeakoulu logo.

Mitä haluaisit tietää Laurean opinnoista?

Olisitko halunnut osallistua ilmaisille AMKosaaja-verkkokursseille, mutta et tiedä mitä valita? Onko kursseista herännyt kysymyksiä tai haluaisitko nähdä tarkemmin mitä kurssit pitävät sisällään ennen ilmoittautumista?

Tule mukaan tutustumaan, miltä Laurean AMKosaaja-tarjoama näyttää ja tule valkkaamaan itsellesi sopivin kurssi. Ilmoittautuminen käynnistyy heinäkuussa ja toistuu syyskuussa: tämän tapahtuman avulla saat tärkeimmät tärpit lokakuussa alkaviin kursseihin!

Koulutus päh­ki­nän­kuo­res­sa

  • Voit ilmoittautua koulutukseen, jos olet tietojenkäsittelystä tai koodaamisesta kiinnostunut nuori, työssäkäyvä tai alanvaihtaja.
  • Ilmoittautuminen AMKosaaja-kursseille käynnistyy muutaman kuukauden välein. Seuraavat haut alkavat 31.7.2023, ja 30.9.2023.
  • Kurssit ovat itsenäisesti verkossa suoritettavia, eivätkä vaadi aiempaa osaamista.
  • Kaikki kurssit ovat englanniksi.

Lisäinfoa AMKosaajan sivuilla, jossa muun muassa Digitesti sopivan kurssin valintaan:

AMKosaaja

Kysymys mielessä?

Webinaaria vetävä Lassi on luvannut vastata kaikkiin kysymyksiin tai vähintään etsiä vastauksen siihen. Jos sinulla on mielessä jokin kysymys liittyen opintoihin, lähetä kysymykset ja huomiot ennen tapahtumapäivää Mimmit koodaa somessa, Slackissa tai osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi. Kysymykset käydään läpi tapahtuman aikana.

Tapahtumassa on varattu reilusti aikaa Q&A-osiolle, hyödynnä mahdollisuus ja opi uutta opinnoista! 🙌

 


 

Ajankohtaisissa perjantai-webinaareissa tutustutaan monipuolisesti toimialamme aiheisiin alamme asiantuntijoiden kanssa. Perjantai-webinaarit tallennetaan ja kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme.

Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Lassi Virtanen.

Lassi Virtanen

Lehtori | Laurea-ammattikorkeakoulu

Avaa lisätietoa henkilöstä

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Keväällä 2024 mukana

Accenture logo.Amazon Web Services logo.Digia logo.DNA logo.FITech logo.IBM logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Microsoft logo.Nordcloud logo.Rovio logo.Siili logo.Terveystalo logo.Zalando logo.