AMAZON WEB SERVICES (AWS)

Mimmit Koodaa ja Amazon Web Services (AWS) tarjoaa opintopolun AWS-teknologioista kiinnostuneille mimmeille. Opintopolun ohessa AWS-tarjoaa myös näkyvyyttä Amazon kulttuuriin sekä mahdollisuuksia verkostoitumiseen.

Teknisen opintopolun tarkoituksena on avata uusia uramahdollisuuksia sekä näkymiä alalle. Halukkaille tarjoutuu myös mahdollisuus sertifioitua opintokokonaisuuksien jälkeen.

Tutustu

Amazon Web Services logo.

FITech

Täydennä osaamistasi FITechin kursseilla! FITech tarjoaa mimmeille ja kaikille muillekin runsaasti mielenkiintoisia ICT-alan opintoja suomalaisten tekniikan alan yliopistojen tarjonnasta. Kaikki kurssit ovat osallistujalle maksuttomia 31.12.2023 asti.

Tutustu lisää alta (painike vie FITechin sivuille)!

Tutustu

FITech logo.

Microsoft

Löydä mahdollisuutesi ja työllisty! Vauhdikkaasti etenevän digitalisaation myötä teknologiaosaamista omaaville avautuu Suomessa vuosittain kymmeniä tuhansia työtehtäviä – uusille osaajille on jatkuva tarve.

Microsoft Taitoja Työelämään tarjoaa sinulle väylän pätevöityä teknologiaosaajaksi ja edetä urallasi. Et tarvitse aiempaa teknologiaosaamista, ja voit opiskella omaan tahtiisi missä ja milloin tahansa.

Tutustu

Microsoft logo.

Opi Robot Framework työkalun käyttöä

Mimmit Koodaa ja Robot Framework ry järjestävät vuoden 2023 aikana tapahtumia, joissa pääset opiskelemaan Robot Framework työkalun käyttöä. Mikäli olet kiinnostunut ohjelmistotestauksesta tai olet tehnyt esimerkiksi manuaalitestausta niin tämä kurssi voi olla juuri sinulle!

Tutustu

Robot framework logo.

OVI AVOIMEEN MAAILMAAN

Mimmit koodaa, Fuugin säätiö ja COSS ry järjestävät yhdessä maksuttoman webinaarisarjan, jossa esitellään avointa lähdekoodia ja avoimuutta yleisemmin digitalisaation voimavarana, kilpailutekijänä ja hyvinvoinnin lähteenä.

Tutustu

Fuug ja Coss logot.

Ericsson brings security and UX to you

In this video series, Ericsson Finland experts discuss security aspects in software development. You can watch the videos on YouTube. Also, you can order a link to Howspace, where you can learn more by taking quizzes and ask questions!

All content except the intro is in English.

Read more

Ericsson logo.

PRODUCT DEVELOPMENT WITH WOLT

Dive into the exciting world of building great products with Wolt — one domain at a time.

Read more

Wolt logo.

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.