‹ Takaisin Blogit-pääsivulle

Webinaari: Palvelumuotoilu, linkki teknologian ja ihmisten välillä

· Materiaalit · Webinaari

Palvelumuotoiluun törmää yhä useammin it-alan sisällä. Palvelumuotoilun tavoitteena on yksinkertaisesti tuottaa parempia palveluita pureutumalla tarpeiden ja ongelmien juurisyihin. Juoksemalla suoraa päätä kehitystyöhön menetetään usein mahdollisuus tarkastella kriittisesti mitä ja miksi kyseiset ongelmat ratkaistaan. Ymmärtämällä tarpeiden ja ongelman juurisyyt, voidaan kehittää ratkaisut juurisyiden, eikä vain oireiden korjaamiseen. Etenkin merkityksellisyys ja palveluiden tarkoituksenmukaisuus puhuttavat paljon, resursseja ei kannata hukata kehittäen turhia ja toimimattomia palveluita.

Yhteiskuntatieteilijä solahtaa sulavasti suunnittelutyöhön tutkaillen yksilön, yhteiskunnan ja teknologian suhdetta. Keskittymällä ihmisen ja teknologian vuorovaikutukseen ja potentiaaliin, pelkän teknologian kehittämisen sijaan, voi aidosti olla tekemässä maailmasta parempaa.

Lue Jenni Rauhan haastattelu Mimmit koodaa -blogista ja osallistu Jennin vetämään webinaariin palvelumuotoilusta!

Puhuja:

Jenni Rauha, Service Designer (Wunder).

“Matkani IT-alalle ei ollut suora, ja olenkin työurani aikana työskennellyt niin järjestömaailmassa nuorisotyön parissa kuin käyttökokemustutkijan saappaissa. Nykyään työskentelen palvelumuotoilijana, ja työhöni kuuluu fasilitointia, konseptisuunnittelua ja käyttäjätutkimusta. Koulutustaustaltani olen ikuinen opiskelija, antropologian kandidaatti ja kaksi maisteritutkintoa keskeyttänyt yhteiskuntatieteilijä.”

Ajankohtaisissa perjantai-webinaareissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa. Perjantai-webinaarit tallennetaan ja kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *