‹ Takaisin Blogit-pääsivulle

Workshop: AWS-pilvipalveluiden perusteet

· AWS-opintopolku · Materiaalit

Tämä on tallenne 10.3.2022 järjestetystä Amazon Web Services -työpajasta. Sitä edelsi ja alusti “AWS-pilvipalveluiden perusteet” -webinaari.

Tämä workshop on oleellinen osa AWS:n isompaa Mimmit koodaa ohjelmalle luomaa kokonaisuutta.

Koko opintopolku: Mimmit Koodaa ja Amazon Web Services (AWS) 2022 >>

Kaikki tallenteet: Materiaalipankki >>

Tervetuloa ensimmäiseen työpajaan!

Työpajassa pääset kokeilemaan käytännössä miten palveluita ja resursseja voidaan ottaa käyttöön AWS-ympäristössä. Tapahtuma on Amazon Web Services arkkitehtien ja asiantuntijoiden vetämä ja koostuu sekä esityksistä että käytännön harjoituksista.

Käymme päivän aikana läpi yleisimpiä palveluita kuten Elastic Compute Cloud (EC2), Virtual Private Cloud (VPC), Elastic Block Storage (EBS) sekä Simple Storage Service (S3). Osallistujat pääsevät harjoittelemaan palveluiden käyttöä turvallisessa ympäristössä AWS:n tarjoamilla tileillä.

Osaamistaso:

Opintopolun luento 1: AWS-pilvipalveluiden perusteet tai vastaavat tiedot ennalta.

Puhuja:

Jura Berg
Solutions Architect | Amazon Web Services

“Työskentelen Solutions Architect-tehtävässä Amazon Web Services (AWS) organisaatiossa. Teknologia on aina ollut intohimoni ja minulla on yli 20 vuoden kokemus IT-alalta erilaisista asiantuntijatehtävistä. Viime vuosina olen auttanut asiakkaita pilvisiirtymässä ja siihen liittyvissä teknologioissa sekä automaatiossa. Olen erityisen kiinnostunut IoT:n sekä reunalaskennan tuomista mahdollisuuksista.”

 

#MimmitKoodaa tapahtumissa tutustutaan monipuolisesti IT-toimialan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa. Kaikki tapahtumamme ovat maksuttomia kohderyhmällemme. Lähetämme osallistumisohjeet ja linkin ennakkoon ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Voit esittää toiveita tulevista sisällöistä laittamalla meiliä osoitteeseen info@mimmitkoodaa.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *