🚀 Miksi Mimmit koodaa takeover kannattaa?

Mimmit koodaa takeover viikko on helppo tapa tehdä vaikuttavaa työnantajamielikuvamarkkinointia vaikeasti tavoitetun ja kilpaillun, mutta erittäin halutun kohdeyleisön parissa.

 • Mimmit koodaa Instagram-tili on poikkeuksellinen  demografialtaan sekä seuraajiensa aktiivisuudelta ja määrältä.
 • Viestimme IG viikostanne uutiskirjeessämme yli 10 000 hengelle.
 • Tarjoamme yritykselle kaiken mahdollisen tuen ja suunnitteluavun sisältöjä, erottautumistekijöitä sekä ylläpitoa varten.
 • Viikon kohokohdat voi halutessaan tallentaa Instagram-tilin profiiliin myös myöhemmin katsottavaksi.
 • Käytettävissä on Instagram storyt ja kuvafiidi sekä Facebook-tarinat niin halutessanne.

📈 Dataa Mimmit koodaa somesta

 

Viimeisimmät 90 pv / tammikuu 2024

 • Accounts reached 16.6k
 • 362 715 impressions
 • Naisoletettuja n.90% 
 • 25-34 v. n. 33 % / 35-44 v. n.39%
 • Uutiskirjeen tilaajia yli 11 000
 • Instagram seuraajia yli 7000
 • Facebook seuraajia yli 5000
 • LinkedIn seuraajia yli 5000
 • YouTube -kanavan tilaajia yli 1000
 • YouTube 2023: kulutettu yli 2200 h, 16 798 katselukertaa

Somekanaviemme seuraajat edustavat toimialallamme työskenteleviä sennuja, junnuja sekä toimialasta vasta kiinnostuneita tai oppimispolkunsa aloitaneita. Voit siis tavoittaa sekä osaajia, että tehdä yhteiskunnallista vaikutusta!

🔥 Työnantajamielikuvaansa Mimmit koodaa ohjelman kanssa edistämässä mm:

Accenture, Academic Work Academy, Accountor, Alten, Atea, Cloud2, CGI, Codento, Digia, Fraktio, Fusion Ecosystem, Fujitsu Finland, Gofore, Houston, IBM, Islet, Knowit, Kooders, Microsoft, Nursie Health, Nokia, OutSystems, Oura, Schibsted, Smartly.io, Saranen, Siili, Solita, TietoEVRY, Terveystalo, Veri, Vincit, Visma, Wolt, Wunderdog.

📸 Mistä IG takeoverissa on kyse?

Mimmit koodaa ohjelma purkaa teknologiaan liittyviä ennakkoluuloja ja sukupuolistereotypioita tuomalla esiin toimialamme vähemmistöryhmiä. Heidän kauttaan esittelemme toimialamme monipuolisia mahdollisuuksia ja kerromme millaista osaamista täällä tarvitaan ja halutaan.

Asiantuntija-asema ja yleisön kiinnostus lunastetaan itse sisällöllä, esimerkiksi:

 • ihmisten uratarinoilla,
 • kokemuksilla,
 • arkipäivän kuvauksilla,
 • teidän “erikoisuuksilla” ja
 • muilla vastaavilla “behind the scenes” teemoilla.

Näistä syntyy vertaisuuden tunne, ajatus siitä, että “minäkin pystyn tähän” ja että “tämähän minua kiinnostaa” samalla kun erilaisten yritysten arki, brändi ja tuotteet sekä palvelut avautuvat yleisölle.

Kannustamme rehellisyyteen. Jos esimerkiksi on huono päivä, jokin on haastavaa tai jokin ei onnistu, siitäkin saa sanoa! Emme halua väittää, että toimialamme tai työarkemme olisi aina täydellistä. On myös vaikea samaistua ihmisiin, joille kaikki on helppoa. 😄 Me olemme kaikki kuitenkin epätäydellisiä ihmisiä. ❤️

Laita Mimmit koodaa Instagram-tili seurantaan, näet millaista sisältöä muut yritykset tekevät ja millaisia kysymyksiä heille esitetään!

Takeover viikon käynnistys 💥

 

Viikko alkaa postauksella, jossa esitellään kuka/ketkä takeoveria pitää sekä mitä viikolla on tulossa ja odotettavissa. Jos toivotte, että teille esitetään kysymyksiä tietyistä aiheista tai haluatte saada aikaan muuta keskustelua, on ok sanoa tämän postauksen kuvatekstissä.

Näin teidän yrityksestänne ja ylläpitäjistänne jää muistijälki kuvavirtaan, koska Storyt katoavat 24 tunnin jälkeen. Tässä voitte vapaasti käyttää oman yrityksenne brändivisuja tai Mimmit koodaa pohjia jotka saatte käyttöönne.

Jaamme tämän esittelypostauksen kaikissa #MimmitKoodaa somekanavissa maanantaina, jotta saatte viikollenne näkyvyyttä!

 

Mallia voit katsoa näistä erinomaisista esittelyistä:

Oura                       Schibstedt                        Wolt

Instagram

Esimerkkejä kiinnostavista sisällöistä 🧠

Varaa IG takeover vuodelle 2024

 

Tarjoamme nyt vuoden 2024 viikkoja

🦄 Varaa viikko suoraan >> tai kysy lisää viikon tuomista mahdollisuuksista milja@mimmitkoodaa.fi

🚀 Tutustu kaikkiin Mimmit koodaa ohjelman tarjoamiin yritysyhteistyömuotoihin >>

Tuu meidän vakikumppaniksi niinkuin nää ihanat 💙

Mimmit Koodaa tapahtuma yrityksessä

“Yrityskumppani on kuin läheinen ystävä”

Mimmit koodaa -ohjelma ei ole pelkkää puhetta, vaan tarjoaa konkreettisesti ratkaisuja IT-alan ongelmiin, toteaa Siili…

Lue lisää
Amazon Web Servicesin (AWS) tekninen arkkitehti Ursula Koski

Yhteistyön kautta uusia tekijöitä IT-alalle

Mimmit koodaa on ollut Amazon Web Servicesille hyvä match – AWS-opintopolun avulla saadaan paitsi koulutettua…

Lue lisää
Lassi Virtanen Laureasta Mimmit koodaa tapahtumassa

Yhteistyötä motivoituneiden mimmien kanssa

Laurea AMK:n kumppanuus Mimmit koodaa -ohjelman kanssa kiteytyy kolmeen asiaan – helppouteen, lisäarvon tuottamiseen toinen…

Lue lisää

Kyllä, haluan pysyä kuulolla!

Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksia tarjoavat Software Finland ry:n jäsenet ja koulutukset ovat mimmeille maksuttomia.

Mukana muutosta mahdollistamassa

2NS logo.46 Elks logo.Academic Work Academy logo.Accenture logo.Accountor Finago logo.Aiven logo.Ambientia logo.Anders logo.avanade logo.Amazon Web Services logo.Basware logo.Biit logo.Brella logo.Busiess College logo.Business Joensuu logo.Careeria logo.CGI logo.Codemate logo.Columbia road logo.Digia logo.DNA logo.Druid logo.Duunitori logo.Ecraft logo.Elisa logo.Ericsson logo.Evermade logo.F-Secure.Fastroi logo.FITech logo.Fractal logo.Fraktio logo.Frantic logo.Fusion Ecosystems logo.Futurice logo.Fuug ja Coss logot.Geniem logo.Gispo logo.Gofore logo.Google logo.Haltu logo.Helsinki logo.HiQ logo.Houston Inc.Huawei logo.IBM logo.ICT-Oulu logo.IF logo.Innofactor logo.Islet logo.IWA logo.Job esther logo.Karelia ammattikorkeakoulu logo.Knowit logo.Laurea ammattikorkeakoulu logo.Loihde advance logo.Luotsi Joensuu logo.LUT logo.Metatavu logo.Metropolia logo.Microsoft logo.logo montelNokia logo.Nolwenture logo.Nordea logo.Oddy logo.OPS host logo.Oracle logo.Osuuspankki logo.Oulu logo.Oura logo.OutSystems.Qvik logo.Rakettitiede logo.Reaktor logo.Reto logo.Riimi Solutions logo.Rovio logo.SAP logo.Saranen logo.Schibsted logo.Seravo logo.Seriously logo.Sibling logo.Siili logo.Sininauhaliitto logo.Sininen meteoriitti logo.Software Finland ry.Sitowise logo.Smartly.io logo.Solidabis logo.Solita logo.Solteq logo.Stora enso logo.Supercell logo.Symbio logo.Sympa logo.Taiste logo.Tawasta OS Technologies logo.TCS logo.Teamit logo.Terveystalo logo.TietoEVRY logo.Twig the code logo.Ultrahack logo.University of Eastern Finland logo.Unity logo.UPM logo.Valu logo.Vincit logo.Visma logo.Wolt logo.Wunder logo.Wunderdog logo.Wärtsilä logo.Yle logo.Zalando logo.Zure logo.